Stinker Sneaker Assembly

January 17, 2025

Period	Start Time	End Time	Length
0 Hour	6:35	7:30	55 min.
1 st Period	7:45	8:35	50 min.
2 nd Period	8:40	9:30	50 min.
Assembly	9:35	10:05	30 min.
3 rd Period	10:10	11:00	50 min.
FIRST LUNCH	11:00	11:30	30 min.
4 th Period	11:35	12:25	50 min.
4 th Period	11:05	11:55	50 min.
SECOND LUNCH	11:55	12:25	30 min.
5 th Period	12:30	1:20	50 min.
6 th Period	1:25	2:15	50 min.

^{**}Student will leave their backpacks in 2nd period then retrieve them after the assembly on their way to 3rd period.